Åtkomst till appar precis när du kräver dem med den här appen

Åtkomst till appar precis när du kräver dem med den här appen
Åtkomst till appar precis när du kräver dem med den här appen

C.A.F. betyder kontextuell appmapp. Precis som namnet föreslår att denna app tillåter en att producera en dynamisk mapp på husskärmar (kontextuella mappar) samt få tillgång till dem på lämpligt sätt under anpassade scenarier.

Contextual App -mapp (C.A.F.) har 9 olika triggers för att ställa in de kontextuella mapparna samt på samma sätt arbeta med Tasker för avancerade saker. Man kan fråga, “Vad menar jag med anpassade scenarier ??” Stor oro men svaret är komplicerat. Jag använder den här appen i två dagar och låt mig säga att jag gillar det här. Den som kan förstå användningen av denna app kommer att gilla den. Men mycket första saker först, låt mig svara på din fråga.

Förenklad förklaring om vad appen gör

Om du klickar på knappen Lägg till längst ner till höger på skärmen öppnar den upp Triggers -menyn. Till exempel valde du Geo Place (ge alla typer av behörigheter vid behov). Google Maps -avsnittet öppnas. Därifrån valde du platsen för ditt kontor (använd Radius -baren för att ändra triggergränsen) samt trycka på knappen Konter. Efter det valde du apparna du vanligtvis använder på kontoret (ark, bilder, dokument ..) samt träffade igen. Vad detta skulle göra är att producera en anpassad situation sedan den utlösaren.

Förmodligen, just nu är du hemma såväl som du har producerat den ovan nämnda kontextuella mappen med C.A.F. Standardapparna i den kontextuella mappen just nu är Play Music (till exempel). Nu när du går till ditt kontor eller är inom gränsen för den geologiska radien kommer den kontextuella mappen att få omedelbart att ha kontorsapparna inom den. Detta betyder så länge du ligger inom radien (kontoret) kommer mappen att innehålla apparna du angav för kontoret (som i denna situation var ark, bilder, dokument ..).

Var man ska använda

Pheww .. det var någon förklaring. Användningen av detta är lika mycket som din fantasi.

Du kan använda detta för sportspårningsappar som slutade erbjudas så snart du når gymmet.

Mappen kan innehålla musikappen så snart headsetet är anslutet.

Navigationsappar kommer att vara enkla att få tillgång till när gadgeten är kopplad till bilen via Bluetooth.

Funktioner

Det var just denna början. Appen har anpassade scenarier som använder 9 olika typer av triggers (hörlurar, geo-plats, Wi-Fi, Bluetooth, laddning, samtal, arbetare samt app-anmälan). Dessutom är appen helt anpassningsbar för olika mappstilar såväl som färger för en för att göra sin egen unika stil.

En annan viktig sak att notera är att den här appen inte är en startare så den kommer inte att ersätta ditt hus eller någon typ av anpassad launcher (Nova, Apex ..) som du använder. Den enda efterfrågan på denna app är att gadgeten ska köra Android 5.0 Lollipop eller högre. Det bör emellertid noteras att appen fortfarande är i framsteg, dvs beta -fas såväl som det finns mer ännu. Just här är en skärmdump av den tidiga vinståtkomsten till information om appen.

Contextual App Folder (C.A.F.) är fortfarande i en outgivet beta -status, men du kan fortfarande ladda ner den här användbara appen från Play Store.

[GooglePlay URL = ””/]
Om någon typ av ovanstående verkar fascinerande för dig såväl som om du är beredd att acceptera denna app med mindre brister som finns tillgängliga i beta -scenen kan du klicka på länken nedan. Så kommer du att använda den här appen? Om verkligen vad för? Dela dina unika koncept i kommentaravsnittet nedan.

Läs nästa
Kontextuell appmapp ger appar till hemskärm när du kräver dem