Android Marshmallow 6.0 – Här är funktionerna

Android Marshmallow 6.0 – Här är funktionerna
Android Marshmallow 6.0 – Här är funktionerna

Ja! Det är officiellt, vi har ett namn för nästa Android -äventyr. Android M ska nu vara Marshmallow alias Android 6. Även om verkligheten berättas, är detta inte bland mina föredragna godisar, men det borde inte hindra oss från att drömma om vilka massor av godsaker denna version ska ge.

OS kommer att släppas i vinter. Om du minns, den allra första förhandsgranskningen gjordes i maj, minns vi till och med att publicera en tutorial om att installera detta på en Nexus -enhet. Därefter kom en andra teknisk förhandsvisning någonstans i juli. Google avslöjade idag en sista förhandsvisning för Nexus -prylar innan den faktiska utrullningen senare i år. Som alltid säger uttalandet “förhandsgranskningsbilderna är nära slutgiltiga men de är inte avsedda för konsumentbruk.”

Även om det fanns en hel del antaganden och njutning av namnet, utvecklade Google en tillräcklig förväntan och gick med det uppenbara valet.

Om du inte redan förstår de stora erbjudandena från Android 6 aka Marshmallow, bör detta hjälpa:

En enklare strategi för appbehörigheter för användare.

Googles Android -lön

Mobil plånbok

USB Type-C Support [OnePlus Two Yay !!]

Fingeravtrycksskanning

Förbättringar såväl som uppgraderingar i Android -ramverket.

Nu förstår vi alla vad ett nytt Google OS betyder. För att visa den allra bästa prestanda för operativsystemet introducerar Google Nexus -enheter. I år har enligt uppgift två prylar i åtanke. Även om dessa kan extremt väl vara rykten emellertid om rapporter ska tro, ska en gadget vara en uppföljare till Nexus 5 [från LG] samt en till ska produceras av Huawei. Ja, Huawei!

Vi tror att detta kan vara en spelväxlare för Huawei och ta med varumärket till mittsteget när det gäller Android. Båda telefonerna ska programmet stödja fingeravtrycksskanning som var en av de primära förbättringarna i Android 5.2.

Dela dina tankar om såväl Android som namnet medan vi komponerar våra tutorials samt synvinkel på den 3: e och sista tekniska förhandsgranskningen.

Läs nästa
Vad är 5G? – allt du kräver att veta