Apple iPhone 6 -mockup jämfört med Samsung Galaxy S5 [foton]

Apple iPhone 6 -mockup jämfört med Samsung Galaxy S5 [foton]
Apple iPhone 6 -mockup jämfört med Samsung Galaxy S5 [foton]

Som Apples årliga världsomspännande utvecklarkonferens snabba tekniker spekulationen och ryktfabriken kring potentiella framtida produkter och uppdateringar går in i överdriv. IPhone 6 kan potentiellt verifiera att vara en av de mest avgörande produktlanseringarna i Apples senaste historia, vilket indikerar att intresset är på en hög tid. Med det intresset kommer läcka efter läcka som hävdar att de visar den faktiska formaspekten på enheten. En av de mest trovärdiga läckorna under de senaste veckorna är nu tillbaka, den här gången visar “iPhone 6” sida vid sida med vad som kommer att vara dess huvudrival; Samsung Galaxy S5.

Den italienska bloggen Macity.Det förde oss ursprungligen vad den hävdar är en verklig officiell mockup av Apples nästa generations smartphone. Webbplatsen hävdar att den otroligt tunna, lätta och avrundade kantade enhetsmockupen hade levererats till tillbehörstillverkare för att låta dem skapa officiella produkter som en del av Apples MFI -program. Majoriteten av de trovärdiga rykten som vi hittills har hört tycks tyder på att enhetens mockup är en trolig representation av vad vi kan förvänta oss av iPhone 6.

I ett försök att hålla intresse på en högsta tid och att hålla folk prata om produktmockupen är webbplatsen tillbaka med en ny uppsättning bilder som visar den påstådda iPhone 6-modellen tillsammans med Galaxy S5. Det finns ett antal andra kraftfulla enheter på marknaden, till exempel HTC One M8, men det kommer utan tvekan att vara Galaxy S5 som Apple kommer att behöva erövra för att få tag på smarttelefonens överlägsenhet under de kommande tolv månaderna. Det är också väldigt intressant att se de två enheterna sammansatta så här för att få en visuell förståelse av de olika formfaktorerna.

Bilderna visar tydligt att ramen för Galaxy S5 är större än vad Apple föreslår. Den ryktade 4,7-tums visningen av iPhone 6 är märkbart mindre än Galaxy S5: s 5,1-tums erbjudande. Det är också helt klart från jämförelsebilderna att om denna mockup utan tvekan representerar vad som kommer att vara slutprodukten kommer den att vara tillfredsställande tunnare än tävlingen. Ett antal läckor har föreslagit att iPhone 6 bara kommer att vara 6 mm tjock, vilket verkar bekräftas av bildspelets bilder.

(Källa: MacityNet.it [Google Translate])

Du kanske också vill kolla in:

iPhone 6 -specifikationer, funktioner, rykten om släppningsdatum

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.