Elektrisk tricycleutvecklingslog är som hackerfraktur

Elektrisk tricycleutvecklingslog är som hackerfraktur
Elektrisk tricycleutvecklingslog är som hackerfraktur

den här lilla bitskrapbyggda elektriska tricycle är en vansinnigt kraftfull. Vissa kan tro att du inte behöver en olyckshjälm för att testa en trike, men att se videon efter pausen där [Ben Katz] flyger med ett automatiskt parkeringsgarage medan slaloming mellan stödbalkarna visar att denna resa har lite pep till det .

Att titta på presentationen Publish Linked ovan är roligt, men när vi började gräva trots de sex utvecklade loggmeddelandena kände vi oss att sugas in i projektet. Det är ett nöje varje steg på vägen. Det började med en aluminiumlåda som håller de två bakhjulen, kör tåg, motor, såväl som batteriet. [Ben] valde att välja A123 litiumceller, liksom efter testning för att se exakt hur många han kan i form i det erbjudna området började han göra alternativ på motorn såväl som chaufför-krets. När han slutligen fick händerna på de faktiska cellerna för jobbet hanterade han den intressanta processen med att bygga sitt eget batteri. Massor av dem var heta limmade, sedan lödde ihop innan de var inneslutna genom att sätta dem i läskflaskor och slå plasten med en varm pistol. Förutom att vi inte ens har kommit in i cykelnav-redskapssystemet, skivbromsar, differential, kedjan, såväl som motor … du ser vad vi innebär att suga dig in.

Åh, såväl som i situation som du undrar det här är inte [Ben’s] mycket första elbilbyggnad. Förra året visade han sig av sin terrängskoter.