Apple utökar sitt iPhone 12 -hörlurarreparationsarbetsprogram för extra år

Apple utökar sitt iPhone 12 -hörlurarreparationsarbetsprogram för extra år
Apple utökar sitt iPhone 12 -hörlurarreparationsarbetsprogram för extra år

Apple har utökat ett reparationsarbetsprogram som rör iPhone 12: s öronstycke, enligt rapporter. Programmet gjorde det möjligt för människor att få en iPhone 12 eller iPhone 12 Pro reparerade om dess hörlurar misslyckades i två år, men den tiden har nu förlängts till tre.

Förändringen, rapporterad av MacRumors, är associerad med en “liten procentandel” av enheter som hade ljudproblem som inte kan orsaka att inget brus skapas under telefonsamtal.

Apple introducerade serviceprogrammet i augusti 2021 efter att verksamheten räknat ut att en “mycket liten procentandel” av iPhone 12 såväl som iPhone 12 Pro -enheter kan uppleva brusproblem på grund av ett element som kan sluta arbeta med hörlursmodulen, på samma sätt som förstås som mottagaren. Problemet kan resultera i att öronstycket misslyckas med att avge brus under telefonsamtal.

De som har en drabbad iPhone 12 eller iPhone 12 Pro kan se en Apple -butik eller Apple -auktoriserad serviceleverantör samt reparera sin gadget, gratis av laddning.

De drabbade enheterna tillverkades mellan oktober 2020 såväl som april 2021, med iPhone 12 Tiny såväl som iPhone 12 Pro Max enligt uppgift inte påverkas av problemet. Det indikerar också att dessa två enheter inte täcks som en del av detta reparationsarbetsprogram.

Apple kör ofta utökade reparationsprogram för att hjälpa människor att få felaktiga enheter reparerade utanför garantin när problemet är nere på en fel eller felaktig komponent.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6.1 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Nedladdning: iOS 15.6.1 Final IPSW länkar OTA -filer samt iPados 15.6.1 släppt

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 7 nedladdning, släppdatum: Här är Apple förväntas släppa det

Nedladdning: iOS 16 Beta 6 IPSW -länkar för iPhone samt iPad nu tillgängliga

iOS 16 BETA 6 Profildata Nedladdning av OTA -uppdatering utan Dev -konto, få det nu

Ladda ner iOS 16 Beta 6 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.