Anker PowerWave+ Pad är det bästa alternativet till AirPower och kostar bara $ 49,99 idag

Anker PowerWave+ Pad är det bästa alternativet till AirPower och kostar bara $ 49,99 idag
Anker PowerWave+ Pad är det bästa alternativet till AirPower och kostar bara $ 49,99 idag

Amazon tillhandahåller för närvarande Anker Powerwave+ 2-i-1 trådlös laddningsplatta med mycket hälsosam 17% rabatt. Besparingen innebär att konsumenterna kan hämta denna välklassade och mångsidiga Anker-produkt för bara $ 49.99.

Om du bor i Apples ekosystem och har ägande av en iPhone som tillverkats efter 2017 samt en Apple View Series 1, 2, 3 eller 4, är detta verkligen en produkt som du behöver ha i ditt liv. Särskilt om du såg fram emot Apples AirPower -hårdvara och blev allvarligt besviken över att Tim Cooks företag inte kunde leverera den produkten till marknaden. Detta är inte en exakt liknande ersättare för AirPower men det uppnår verkligen samma produktion och får jobbet gjort.

Denna 2-i-1-produkt innebär i huvudsak att den ena dynan kommer att kunna ladda iPhone X, iPhone 8/Plus, iPhone XR eller iPhone XS/XS Max helt enkelt genom att placera den på dynan och dra nytta av Qi-konventionella kompatibilitet. Det kommer också med en välkonstruerad design som gör det möjligt för en Apple View-laddare att vara snyggt undangömt under produkten som avslöjar ett laddningselement för någon av de ovannämnda Apple View-modellerna. Så med det i åtanke kan detta hikoniskt ladda en horisontell iPhone såväl som en Apple -vy som är lindad runt hållaren.

Det ger full 7.5W snabb laddning för iPhone, kommer med en enkel och lätt att följa installationsprocessen för att få Apple View att ladda igång och ger en lätt och helt bärbar design som mäter på bara 7,87 x 3,94 x 0,51 tum. Anker har också certifierat denna produkt som säker och garanterat att den kan ladda en placerad iPhone även om smarttelefonen har ett fall på plats. Om än en med maximal tjocklek.

Apples Airpower flöt idén att kunna trådlös ladda iPhone och Apple -vy samtidigt utan att behöva ledningar på plats. Denna PowerWave+ Pad uppnår inte riktigt samma sak men den lyckas erbjuda en distinkt laddningsupplevelse för båda dessa produkter till ett mycket överkomligt pris och alla förpackas tillsammans till en mycket tilltalande produkt. Få det nu till detta minskade pris.

Köp: Anker PowerWave+ Pad w/ View Holder från Amazon: $ 49.99 | Originalpris: $ 60

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering som erbjuds av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.