Video förklarar att visa iPhone 8 i Powered On Ange för första gången

Video förklarar att visa iPhone 8 i Powered On Ange för första gången
Video förklarar att visa iPhone 8 i Powered On Ange för första gången

Det är nu bara en vecka upp tills Apple kommer att tillkännage iPhone 8, eller säkert iPhone -upplagan, beroende på vilken berättelse du betalar ränta till detta Vecka, såväl som rykten fortsätter att flyga om vad den nya telefonen kommer att göra såväl som hur den kommer att se ut.

Vi har sett bilder såväl som videor av gadgeten i olika specifikationer av avklädning, liksom medan den stora majoriteten av dessa läckor har inkluderat dummy -modeller, har det varit de konstiga som verkar inkludera den äkta affären. Idag markerar den allra första gången vi har sett vad som förklaras vara en helt fungerande gadget, såväl som medan det är bara några sekunder långt, kan detta vara vår knytnäve på en iPhone 8 på.

Vi säger kan, eftersom det finns massor av oroande märken kring själva videon. Bäst utanför fladdermusan måste vi ifrågasätta om dess äkthet förutsatt att sanningen på ingen tidpunkt ser den fysiska gadgeten själv. Videon har tagits i en sådan metod att skärmen är allt vi kan se, såväl som även om det bara kan vara något som var oundvikligt på grund av belysningsförhållanden, verkar det vara lite lyckligt genom att det innebär att vi inte kan inte Ange snabbt om den här videon är äkta eller inte.

Det vi ser i videon är en smartphone som kör det som verkar vara iOS 11 utvecklat för iPhone 8. En app introduceras med skärmen suddig för att garantera att ingen personlig identifierbar information kan ses. Vi ser ändå det skåran högst upp på skärmen där videokameran såväl som sensorer bor, med batteri såväl som datatecken åt ena sidan såväl som klockan till den andra. Vad som helst som vi kan förvänta oss.

Vi kräver emellertid att påminna alla om att detta kan extremt snabbt vara en Android -gadget som kör en anpassad startare som har gjort Bene för att se ut som iOS 11. Det är också möjligt att skåran högst upp på skärmen läggs till av programvaranapplikationen här. Om vi ​​verkligen vill komma in i ogräs, förväntar vi oss att telefonen som används kan till och med vara en nödvändig telefon eftersom den också har ett hack som liknar den obelagda iPhone. Just nu vet vi bara inte, men med det äkta erbjudandet som kommer att avslöjas om några dagar, spelar det ingen roll i den stora planen för saker. Snart nog får vi se iPhone 8/iPhone -utgåvan för äkta såväl som vi kan bli förberedda för nästa omgång av rykten nästa år!

(via: Reddit)

Du kanske också vill inspektera:

Untherhomedepot untethered jailbreak 1.4.1 uppdatering nu tillgänglig, här är vad som är nytt

iOS 11 g / beta 10 nedladdning samt förväntat släppdatum: Här är vad vi vet

Pokemon Go 1.43.1 IPA samt 0,73.1 APK -hack som erbjuds att ladda ner nu

Nedladdning: iOS 11 Beta 9 IPSW samt OTA -uppdatering för designers släppta

Ladda ner iOS 11 Beta 9 & Ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone samt iPad [Senaste skickuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.