Apple 2015: Här är vad du kan förvänta sig

Apple 2015: Här är vad du kan förvänta sig
Apple 2015: Här är vad du kan förvänta sig

Apple -fans ser allvarligt i år på väg, liksom medan vi har sett släppningen av iPhone 6, iPhone 6 Plus såväl som den absolut vackra iPad AIR 2, Cupertino-enorma fortsatte och släppte den monströsa 27-tums iMac med Retina 5K-skärmen för att stänga årets produktutgåva med ett slag. Apple Rumor Mill vilar dock inte, liksom inte heller konsumenternas förväntningar i kombination med specifika förväntningar. Kom 2015, just här är allt som Apple förväntas släppa med det året.

äpple klocka

En bärbar som är beredd att ta med Apples enkla stil såväl som gränssnittssynpunkt bäst på våra handleder, den kommer att vara full av sensorer som varierar från att spåra din hälsa och välbefinnande såväl som kondition, till att öppna elektroniska nyckelstyrda hotelldörrar. Apple Watch, som föreslås av verksamheten, kommer att slå hyllor i början av 2015.

iPhone 6s / 6s Plus

Ett element i iPhone 6, 6 plus som kommer att förbli konstant i år är skärmstorleken. Vi borde se en förbättrad videokamerasensor – som alltid har varit situationen – liksom det är troligt att Apple kan kasta in A9 -processorn i 6s såväl som 6s Plus.

Som sågs i övergången från iPhone 5 till 5S, kanske det inte finns någon typ av större stilförändringar, även om det verkligen skulle innebära världen för vissa konsumenter att se plastbanden smälta in i resten av skalet. Förutom att vi inte misslyckas med att komma ihåg den utökade kameran.

iPad Air 3

Med tanke på att iPad Air 2 är ett odjur på egen hand, kan iPad Air 3 ha förstärkt hårdvaruspecifikationer, men att förvänta sig att den nya surfplattan skulle vara någon typ av smalare än 6,1 mm skulle vara overkligt. I all ärlighet förväntar vi oss inte att iPad Air 3 ska vara en stor uppgradering över iPad Air 2, eftersom Apple skulle vilja reservera alla sina kraftkanoner för iPad Pro, som på samma sätt förstås som iPad Air Plus.

iPad Pro (iPad Air Plus)

Denna mammut av en surfplatta, som tydligen har en 12,2-tums skärm, är att träffa marknaden någonstans 2015. Det här är den en gadget som har de största chanserna till sin fördel när det gäller att få en ny CPU, liksom en bättre , mycket högre upplösningsdisplay.

iOS 9

Vi har nyligen täckt en snygg idé om en användares förväntningar från den oundvikliga iOS 9 -utgåvan, liksom konceptet gör bra att visa upp funktioner samt mindre förbättringar som Apple borde verkligen titta på. Om Apples uttalande cykler ska tro, borde iOS 9 avslöjas på WWDC i juni nästa år.

OS X 10.11

Apple förväntas avslöja nästa version av sitt skrivbordsoperativsystem – OS X 10.11 – tillsammans med iOS 9. Med Yosemite som sätter tonen för iOS såväl som OS X -integration kommer OS X 10.11 att vara en fascinerande utgåva.

Ny Apple TV

Den lilla svarta rutan är att missa att släppas i år och är förfallen för en uppgradering, men det finns rapporter som tyder på att gadgeten kan komma i början av 2015.

Retina MacBook Air

MacBook Air är en av de mest eftertraktade anteckningsböckerna, trots att det saknas en näthinnesplay. Förutom om rapporter ska tro kommer vi att se en helt ny luft med en 12-tums näthinneskärm, tillsammans med ett antal färgalternativ.

21,5 tum iMac med näthinneskärm

Apple flöt verkligen pedalen med 27-tums iMac med Retina 5K-skärm, men den mindre iMac lämnades ute i kylan. Det förväntas emellertid att verksamheten kommer att tillhandahålla 21,5-tums design exakt samma näthinnebehandling 2015.

4-tums iPhone

Det finns overifierbara rapporter som flyter runt att Apple påstås planera att introducera en 4-tums iPhone 2015. Vid denna tidpunkt har vi absolut inget tips om hur gadgeten skulle se ut eller vilka funktioner det kan bära.

MAC Revitalize (alla nuvarande MacBooks såväl som iMacs)

Som alltid har varit fallet är det oerhört troligt att Apple kommer att uppdatera sin MacBook såväl som iMac -sortimentet med nya processorer såväl som hårdvara. Förutom att tänka på den nya Intel Core M har låtit sig med grindarna, förväntar vi oss att den nya uppställningen ska nådra dessa nya processorer.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.