Apple påstod oss att arbeta med 5,5-tums och 4,7-tums versioner av iPhone med krökt display

Apple påstod oss att arbeta med 5,5-tums och 4,7-tums versioner av iPhone med krökt display
Apple påstod oss att arbeta med 5,5-tums och 4,7-tums versioner av iPhone med krökt display

har vi sett rykten om Apples påstådda intresse för att lansera nya, större iPhones under de senaste månaderna, och det är tydligt att dessa Rykten kommer inte att försvinna någon gång strax efter att Bloomberg idag kom in på spekulationens åtgärd.

Med hänvisning till en källa som inte ville namnges av uppenbara skäl rapporterar Bloomberg idag att Apple inte kommer att lansera en ny, större iPhone, utan två.

Källan har enligt uppgift berättat för Bloomberg att iPhone-tillverkaren kommer att ta med en 4,7-tums enhet till marknaden i slutet av nästa år, med en ännu större 5,5-tums enhet också på korten för de som har Hulk-storlekar och fickor på storleken på storleken på Manila kuvert. Du vet, den typ som du kan passa en MacBook Air i.

Bara för att sätta dessa två storlekar i perspektiv är iPhone 5 utrustad med en 4-tums skärm. Den 4,7-tums iPhone skulle vara en betydande bult i skärmen fastigheter ändå, men det 5,5-tums alternativet skulle konkurrera med Samsungs Galaxy Note 3 som har en skärm som är en ganska enorm 5,7 tum över dess diagonala. Ganska avvikelsen från iPhone 4S: s 3,5-tums skärm, eller hur?

Vid sidan av de nya, större skärmarna hävdar Bloombergs anonyma källa att enheterna också kommer att innehålla böjda skärmar samt ett nytt tryckkänsligt beröringslager i senare versioner.

Två modeller som planeras släppas under andra hälften av nästa år kommer att innehålla större skärmar med glas som kurvor nedåt i kanterna, säger personen och avvisade att identifieras eftersom detaljerna inte är offentliga. Sensorer som kan skilja tunga eller lätta beröringar på skärmen kan integreras i efterföljande modeller, säger personen.

Vi har absolut ingen tvekan om att Apple åtminstone testar iPhones av olika skärmstorlekar, men det är en stor skillnad mellan att testa och göra sig redo att ta på marknaden. Även om vi inte på något sätt skulle vara chockade över att se en större iPhone -lansering den här gången nästa år, är vi lite skeptiska till idén om att två nya iPhones kommer på marknaden med två olika skärmstorlekar. Vi misstänker att iOS -apputvecklare inte heller skulle vara förälskade med idén.

Fragmentering, fragmentering, fragmentering.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.