Alympus Jailbreak tweak reimagines multitasking på iOS

Alympus Jailbreak tweak reimagines multitasking på iOS
Alympus Jailbreak tweak reimagines multitasking på iOS

Varje så vanligtvis dyker en jailbreak -tweak upp som förkroppsligar vad som kan göra jailbreak -scenen så fantastisk. Mitt i ett hav av mediokra tweaks och appar finns det alltid en som sticker ut från mängden. Den här veckan är den tweak alympus.

Samskapande av utvecklaren Kyle Howells och UI-designern Surenix, är Alympus i huvudsak en multitasking-justering som fungerar för att ta den befintliga iOS-multitasking-ramverket och förbättra det. Så som det gör är det att återanvända den befintliga kortestetiken som Apple använder för sin multitasking -vy, men också genom att lägga till alternativ och flera zoomnivåer till det, skapa något som inte bara ser trevligare utan också förbättrar funktionaliteten.

Envising Alympus är ett fall av att dubbeltrycker hemknappen som lager iOS multitasking-vy, även om användare också kan använda en svep uppåt gest om de så önskar. När någon av dessa åtgärder har utförts kommer körappar att visas som ett rutnät av appförhandsgranskningar, med antalet Windows som visas utbytbara via en enkel nypgest. Detta kommer att se förhandsgranskningarna krympa, vilket gör plats för att mer ska visas på skärmen åt gången. Tweak kommer att komma ihåg ditt val av zoom till nästa gång du ändrar den också, så du borde inte behöva ändra den varje gång du använder tweak.

Vid sidan av multitasking -vyn har Alympus också en musikkontrollskärm och en sida med snabba växlar för att slå på och stänga av saker som en VPN, WiFi eller Bluetooth. Denna sida innehåller också dina senaste kontakter – allt på en gång. Det finns också ett alternativ att resa sig också om du behöver göra något sådant snabbt. Både musikkontrollerna och alternativen är dolda till sidan av multitasking -vyn och är bara en svep bort.

Alympus är utan tvekan en av de trevligare, mer användbara tweaks runt och är väl värt de $ 3,99 det kostar att få tag på det. Alympus kan laddas ner från Cydias BigBoss -förvar nu, och vi föreslår att du kolla in det.

Om du inte har jailbroken ännu, kan du hitta instruktionerna för hur du jailbreak iOS 8.4 här:

Jailbreak iOS 8.4 Använda Taig V2.4 på iPhone, iPad [How-Tutorial] (Windows)

Jailbreak iOS 8.4 Med PP Jailbreak för Mac OS X, här är hur [Tutorial] (MAC)

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 8.4 med taig / pp på iPhone 6, 6 plus, 5s, mer [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.