Apple som planerar att producera en allt-i-ett digital-TV-guide

Apple som planerar att producera en allt-i-ett digital-TV-guide
Apple som planerar att producera en allt-i-ett digital-TV-guide

Apple arbetar för att producera en universell TV-guide som skulle vara en metod för individer att upptäcka och sedan njuta av material från ett tag av olika leverantörer, med Oavsett vad som finns under ett tak. Medan Apples försök att producera en streamingtjänst verkar ha stannat, rapporterar Recode att verksamheten istället har förvandlat sitt intresse för att producera en mycket bättre metod för individer att upptäcka innehåll.

Medan Apple redan har Siri-driven Universal Bläddra på fjärde generationen Apple TV, vilket gör det möjligt för individer att upptäcka material över appar som Netflix såväl som HBO GO, vill Apple gå ett steg dessutom genom att leverera något som liknar TV-guiden som sladd Lådor har använt i flera år.

Apple skulle förmodligen lägga till sin egen stil i förfaranden och samtidigt göra vad som verkligen fungerar i flera innehållskällor, vilket ger individer en one-stop-butik för vad de vill njuta av på sin TV.

Det har tagits bort länge att Apple vill att individer av sin fjärde gen Apple TV ska registrera sig för de materiella leverantörerna från appar de behöver samt sedan njuta av allt tillbaka med hjälp av set-top-boxen, men tillägget av En ny TV -guide kan göra det möjligt för det materialet att bara vara ett par knapptryckningar på något sätt, oavsett vars servrar det strömmas från.

Konceptet är att låta individer se vilken typ av programmering som erbjuds i videoappar gjorda av sådana som HBO, Netflix såväl som ESPN, utan att behöva öppna upp varje app individuellt, liksom att spela shower såväl som filmer med ett enda klick.

Det är: Apples guide skulle berätta vad som finns på TV. Förutom nu är TV appar.

Apple räknas ut för att modifiera den metod vi tycker om TV, liksom att ha snubblat i sina försök att göra exakt samma därför långt, vi väntar med betat andetag för att se om något annat inträffar den här gången.

(Källa: Recode)

Du kanske också vill inspektera:

Hur man sideladdar / ställer in kodi på Apple TV 4

Ny Apple TV Remote -app släppt med Siri Remote Performance [Download]

Fixa Place Services / GPS fungerar inte problem efter iOS 9.3.3 Jailbreak, här är hur

Jailbreak iOS 9.3.3, 9.3.2, mycket mer med Pangu på iPhone samt iPad [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.